KONTAKT:

Organizator

Sportsko rukometno udruženje TROFEJ SMEDEREVSKE JESENI

Tel: +381 69 1835 767

E-mail: trofejsmedereva@gmail.com

© 2019 by LS DAISY

  • Trofej Smedereva Facebook
  • Trofej Smedereva Instagram

Očekujemo vas...

Takmičenja na Trofeju odvijaće se u kategoriji devojčica i dečaka rođenih 2009., 2010. i 2011. godine u mini rukometu, kao i za rođene 2003., 2004., 2005., 2006., 2007. i 2008. u rukometu. 

Seniorke i mlađi seniori (18 - 20 godina) će takođe imati priliku da pokažu šta znaju.

Kao i svaki put do sada, osim važnosti ostvarenih rezultata, dozvolite da podsetimo na onu stranu sporta koja se pamti: fer plej, prijateljstvo i druženje.

Centralna dvorana za odigravanje mečeva Trofeja Smedereva je Hala Smederevo, nov i moderan sportski objekat opremljen svim potrebnim sadržajima za organizaciju sportskih dešavanja na najvišem nivou. 

Osim postavljenog terena na gradskom trgu, jedan broj utakmica biće odigran u nekoliko sportskih sala smederevskih škola, kao i na terenima u Požarevcu i Kovinu. Pogledajte mapu sportskih borilišta za vreme turnira.

Uz uobičajeni program (krstarenje Dunavom,obilazak srednjevekovne tvrdjave, obilazak vile Obrenovića, defile gradom, ogromna žurka na gradskom Trgu,izbor za miss i mistera turnira...) moći ćete da upoznate Smederevo putem vožnje u otvorenom "autobusu Trofeja", da se relaksirate u večernjim časovima kroz "igre bez granica" na gradskom bazenu, da probate vrhunsku riblju čorbu i specijalitete sa roštilja u okviru "Večeri Trofeja" koja će se održati na gradskom bazenu! 

RK Smederevo
Rukometni klub Smederevo
Grad Smederevo
Smederevo
Jezicki Studio DAISY
Škola engleskog jezika
Show More
Jezicki Studio DAISY

Škola engleskog jezika

Go to link