Očekujemo vas...

Takmičenja na Trofeju odvijaće se u kategoriji devojčica i dečaka rođenih 2009., 2010. i 2011. godine u mini rukometu, kao i za rođene 2003., 2004., 2005., 2006., 2007. i 2008. u rukometu. 

Seniorke i mlađi seniori (18 - 20 godina) će takođe imati priliku da pokažu šta znaju.

Kao i svaki put do sada, osim važnosti ostvarenih rezultata, dozvolite da podsetimo na onu stranu sporta koja se pamti: fer plej, prijateljstvo i druženje.

Centralna dvorana za odigravanje mečeva Trofeja Smedereva je Hala Smederevo, nov i moderan sportski objekat opremljen svim potrebnim sadržajima za organizaciju sportskih dešavanja na najvišem nivou. 

Osim postavljenog terena na gradskom trgu, jedan broj utakmica biće odigran u nekoliko sportskih sala smederevskih škola, kao i na terenima u Požarevcu i Kovinu. Pogledajte mapu sportskih borilišta za vreme turnira.

Uz uobičajeni program (krstarenje Dunavom,obilazak srednjevekovne tvrdjave, obilazak vile Obrenovića, defile gradom, ogromna žurka na gradskom Trgu,izbor za miss i mistera turnira...) moći ćete da upoznate Smederevo putem vožnje u otvorenom "autobusu Trofeja", da se relaksirate u večernjim časovima kroz "igre bez granica" na gradskom bazenu, da probate vrhunsku riblju čorbu i specijalitete sa roštilja u okviru "Večeri Trofeja" koja će se održati na gradskom bazenu! 

RK Smederevo
Rukometni klub Smederevo
Grad Smederevo
Smederevo
Jezicki Studio DAISY
Škola engleskog jezika
Show More

KONTAKT:

Organizator

Sportsko rukometno udruženje TROFEJ SMEDEREVSKE JESENI

Tel: +381 69 1835 767

E-mail: trofejsmedereva@gmail.com

© 2019 by LS DAISY

  • Trofej Smedereva Facebook
  • Trofej Smedereva Instagram
Jezicki Studio DAISY

Škola engleskog jezika

Go to link